Four Reasons Mousse + Spray

Hej vänner!

Ska strax börja med lussebaket, måste bara vila några minuter först… Tänkte under tiden passa på att slänga in en kommentar (som jag lovat er) om vad jag tycker om mina nya hårprodukter från Four Reasons.

Först ut är Sprayet och Mousset!


Volyme Mousse och Super Shaper

Efter en dryg veckas användning så älskar jag både mousset och sprayet! Har nyligen upptäckt vad ett mousse kan göra för håret om man använder det rätt (ja, jag är 100 år efter alla andra…). Jag som har tunna men MÅNGA hårstrån brukar ju ha svårt att få bukt med håret, men med lite mousse i så blir det mycket mer lätthanterligt!

Sprayet är också helt kanon. Ger bra stadga och fixerar “frisyren” utan att kännas stelt. Tänker inte ens på att jag har det i håret (tycker annars man får känslan av många spray att håret blir stelt och hårt…). Dessutom ger det fint glans till håret – så mycket fina kommentarer jag fått om mitt hår senaste veckan var nog länge sedan sist. Kan ju iof bero på att jag är nyfriserad också, hihi 🙂

Hur som helst – jag gillar båda produkterna! Dessutom är ju flaskorna så snygga så man skulle kunna köpa dem bara för utseendets skull 😉 Här i Sundsvall finns de att köpa till bra pris på Salong Barock som håller till på Storgatan 68.

Nu blev det ett långt inlägg känner jag – dags att ta tag i lussebaket!!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

 1. Har aldrig produkter i mitt hår men efter att jag var hos frissan igår och hon hade spray i det så har jag börjat överväga att köpa ett faftiskt…så länge det är bra och håret inte blir stelt och klibbigt så…Tack för tipset=)
  Jag vill också ha lussebullar…så gott!

 2. Ja några timmar blev det iaf till slut=)

  Åh vad alla bakar lussebullar.. jag är såå sugen å vill oxå ha!! 😛 men har ingen ork till att baka just nu hehe.
  Kram

 3. Men åååh vad gott! Hoppas inte du visar bilder, haha.

  Vad duktig du är då! Kläderna har jag inte strykt (kanske ska göra?) men sängkläderna är ett måste, dom är för skrynkliga. Har dock inte strykt dom jag bäddat med nu, men tror jag får ta och göra det med..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *