HELG.

Wohooo, nu har jag helg!

Håller på att försöka packa, städa och göra tusen grejer samtidigt. Ska snart iväg och barnvakta lillflickan och vill ha så mycket som möjligt klart innan dess. Funderar på att åka till Sundsvall direkt efter jag är klar i kväll / natt istället för imorgonbitti. Får se om det finns ork och energi!
MEN vill gärna inte komma hem till kaos, men det är just vad det är i lägenheten nu… Antar att kaos + flytt = sant 🙂

Försöker uppdatera lite senare, kanske med en ny bild på magen om ni har tur 🙂

Du kanske också gillar

1 kommentar

  1. MALIN! Barn. Barn. Malin. Barn.
    Gratulerar till graviditet och bebis i magen. Blev både totalchockad och glad när jag hörde att ni väntade bulle. Jannike skvallrade via ett sms, haha, och sen när jag nämnde det för Mikael (pojkvännen min, du vet) så sa han att han vetat om det ganska länge! Värdelösa människan japp japp.
    Men i voilket fall som helst; gigantiskt grattis. Känns surrealistiskt att en person man känt så länge, gått i skolan med i evigheter och umgåtts med ska ha barn. JAG är ju ett barn! haha Kan dock inte tänka mig någon annan person i vår klass som skulle kunna tänkas vara mer redo än du. Rediga Malin. Det här kommer att bli så bra.
    Ta hand om dig och hälsa stort grattis till Matte också. Inte för att vi känner varandra men ändå; grattis till er båda. Fina ni!
    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *