Hör och häpna :)

Idag har det varit en lång men rolig dag! Det gick bra i backen och det var lugnt och skönt på jobbet. Dock är jag väldigt trött nu…

I backen och speciellt parken har det gått väldigt dåligt för mig hela vintern. Inte nog med att jag stått stilla i utvecklingen, jag har gått flera steg tillbaka. Saker som jag klarade galant förra året kan jag inte göra alls längre. Jag vet att det är hjärnspöken det handlar om, men dom släpper aldrig. Och därmed har åkglädjen försvunnit sakta men säkert och jag har varit väldigt deppig sista tiden. Så iförrgår kom min smarta, undrebara pojkvän med ett förslag. Han förslog att jag skulle pröva nåt i backen som jag aldirg gjort förrut, abslout inte kan och är total nybörjare på. Han sa att om jag inte kan det så kan jag ju bara lära mig och bli bättre. Jag börjar helt från start och kan iaf inte gå bakåt. Försöka hitta åkglädjen igen.
Så igår lånade vi ihop lite grejer och idag (hör och häpna) åkte jag SNOWBOARD istället för skidor. Jag och Mattias var i Ullådalen och nötte hela förmiddagen och vi hade riktigt roligt! Jag kommer aldrig ge upp skidorna men kanske man kan bli bra på båda? Kul och nyttigt att pröva något nytt iaf, och kanske glädjen i utförsåkning kommer tillbaka igen!

Nu ska jag städa lite till innan det blir sängdags. Upp tidigt imorrn och full fart hela helgen blir det!
God natt!


Så här trodde ni aldrig ni skulle se mig va?


Lite av en naturbegåvning…hrmm 😉

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *