En blick in i framtiden ;)

Om…

1år – Har jag en fast anställning här i Åre med ett jobb jag älskar. Jag jobbar nog ca 75% för att få tid över till komvux där jag pluggar upp betyg och läser in kurser. Förhoppningsvis har jag och Mattias också hunnit med en backpack-resa någonstans i världen 🙂

3år – Jag har jobbat upp mig på jobbet till en högre position med lite bättre betalt. Min drömhund den lilla chihuahuan har kommit in i våra liv. Vi bor fortfarande kvar i vår fina 3:a här i Åre. Jag har dessutom blivit en grym skidåkare i parken och förhoppningsvis har även hästarna gjort comeback i mitt liv.

5år – Nu är jag nog mamma-ledig snart. Fikar, går promenader och myser med bäbisen och lill-vovven så klart. Hoppas även det sitter en ring på mitt finger…

10år- Har fullt upp med att vara chef, fru, mamma till våra två barn för att inte tala om den där renoveringen huset skulle behöva. Barnen ska lära sig rida och åka snowboard och jag kommer vara världens bästa mamma.

30år- Sitter på Kanarieöarna och dricker öl med Mattias. Barnen är vuxna och utflugna, kanske t.o.m barnbarn på g snart? Livet är underbart!

Man kan ju alltid få drömma, hihi. Men jag tror och hoppas att listan slår in 😉


Vit och långhårig ska den vara 🙂

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *