VACCINERA ER!

Hej Vänner!

Nu har jag (bättre sent än aldrig) också fått sprutan i armen. Alltså vaccinerad mot svininfluensan. Ett litet stick så var det klart, är väl medveten om att jag kan bli lite hängig ett par dagar efter sprutan men hellre det än att bli sjuk i ett par veckor av influensan..

Tycker för övrigt att alla borde vaccinera sig. Ni vuxna som inte gör det känns lite som att ni hamnat i tonårstrots eller kanske till och med treårstrots igen (undantag givetvis de som inte kan ta vaccin pga allergi t.ex). Men till er vanliga, friska människor: VACCINERA ER!!


-Har du vaccinerat dig? Och om inte, varför?

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Håller med!" Jag tog sprutan i förrgår och sticket gjorde inte ens ont. Har blivit lite trött nu dagarn efter men vad är det mot att bli sjuk i svininfluensa liksom? en nära bekant som ej hunnit vaccinera sig har legat sjuk i mer än två veckor och inte kunnat resa sig ur sängen ens en gång. Mitt liv hade typ gått under om det drabbat mig eftersom jag har barn och allt att ta hand om så för mig var valet at vaccinera mig lätt.

  2. Varför vaccinera sig. när man lika gärna kan dö av vanlig förkylning eller liknande, flera jag känner har haft svininfluensan och dom dog inte dom va inte ens sjuka länge. men jag vet dess värre en som dog av vaccinet min pappas morbror nämligen han dog två dar efter. så tänk på det. jag själv har aldrig vaccinerat mig mot nått sånt där och det värsta jag haft e lunginflamation en gång sen har jag bara varit förkyld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *