Helgenär över…

…och det är Måndag igen.

Ja då var min första Gatufest avklarad och den får helt klart godkänt betyg. Fredagen blev en lugn mellankväll, blev mest öltält och snack medans lördagen bjöd på några flera artister däribland Hellacopters. Helgen har ju inte varit den nyttigaste med all öl, onyttig mat, godis och stå ute i regn i sommarkläder så igår vaknade jag upp med världens förkylning. Typiskt! Det är så orättvist för jag är sjuk varje månad känns det som medans Matte är sjuk en gång vart tionde år!

Idag var det ju annas planerat att jag skulle börja ta tag i träningen på allvar. Känner att jag skulle behöva lite bättre kondition och lite mer muskler 🙂 Men nu får träningen vänta några dagar till men maten ska jag ta tag med idag iaf! Äta bättre och regelbundnare! Spännande att se hur det går men jag är jättepeppad så det kommer nog gå kanoners!

Nu ska jag knapra i mig lite alvedon och städa lägenheten och tvätta tvätten. Har varit jätteroligt att ha Jonas och Tessan här i helgen men det blir lite trångt i en 1:a så det är lite halvtsökigt här inne nu. Efter städningen blir det jobb, börjar en 6-dagarsvecka idag och det känns faktiskt riktigt bra!

För er som vill se bilder från i helgen så finns de på ansiktsboken!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *