Gatufesten

Ja då var första kvällen på gatufesten avklarad.

Kvällen startade med middag och öl. Jon och Mattias fick vara testpersoner för min lax och -skaldjurspasta som jag lagade. Jag vet inte om det var deras alkoholintag det berodde på men jag fick godkänt och den slank ner hos alla tre! Efter det satt vi ute här  på Förrådet (lägenhetsområdet där jag och Matte bor) vi njöt i solen och drack en öl eller två! Senare blev det en tripp till Emma innan vi tillslut gick in på området för att se kvällens höjdpunkt; SMALARE ÄN THORD!

De är riktigt grymma, jag har sett dem några gånger uppe i Åre innan och jag älskar dem! Jag och Mattias stod längst fram och gav dem vårt fulla stöd 🙂 En bra spelning!
Kvällen blev ganska lugn, jag och Matte hängde mest runt själva men vi träffade på några bekanta och faktiskt en och annan Åre-bo med!

Nu är det städning av lägenheten som gäller innan Jonas och Tessan anländer. Matte ligger här bredvid och sover på sin lunch, han jobbar stackarn. Vi har nyss ätit en pizza så han är helt utmattad 🙂 Vi får passa på nu för på måndag ska vi börja äta nyttigare och träna mer! Men mer om det senare.

Nu ser jag mest fram emot kvällen och festivalens höjdpunkt; MILLENCOLIN!

Kram på er!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *